Chocollama Raw Craft Chocolate

2018 Chocollama kuhinja
Napravili smo prvu čokoladu u našoj kuhinji.
Ok icon
2019 Chocollama London
Odlučili smo da usavršimo naše znanje u Londonu, kolevci organske čokolade.
Ok icon
2020 Chocollama prodavnica
Odlucili smo da barem jednu raw čokoladu stavimo na police u Srbiji.
Ok icon
Heart Raw Craft Chocolate Chocollama
Podižemo svest kod ljudi i menjamo svet na bolje utičući na ljude da znaju šta jedu.
Organic icon Chocollama small
Chocollama srce organska čokolada

Čokolada napravljena s ljubavlju

Prvi u Srbiji proizvodimo organsku vegansku čokoladu geografskog porekla

Ko smo?

Chocollama je organska čokolada koja u sebi ne sadrži beli industrijski šećer, mleko i aditive. Suptilnom obradom i pažljivim odabirom zrna, naša čokolada stvorena je od najplemenitije vrste kakaoa na svetu – Arriba Nacional. Pored sirovog kakao praha koji je izvor minerala i amino kiselina, čokolada u svom sastavu ima još dva sastojka: sirovi kakao buter i kokosov šećer.

Negujući principe zdravog života, ona ne nastaje postupkom pečenja koje zagrevanjem dehidrira zrno, već uz nisku preradu zadržava sve hranljive vrednosti kakaoa i čuva svoj autentičan prirodan miris. Kako bismo razbili stereotipe o tome da je vegansko sinonim za neukusno, čokolada je zaslađena kokosovim šećerom, stvarajući novi svet uživanja.

Organic kakao Arriba Nacional

ORGANIC

Uz visoke standarde organske proizvodnje, možete se opustiti, jer je svaka čokolada koju ručno pravimo, nastala od sastojaka organskog porekla. Mislite o poreklu hrane koju jedete.

Kako bismo dobili organski proizvod jedinstvenog ukusa, izabrali smo najplemenitiju sortu kakaoa – Arriba Nacional. Poreklom sa plodnog zemljišta Južne Amerike, sa plantaža Ekvadora, u radionicu od Just Superior-a stiže najkvalitetniji kakao prah, poznat po izuzetnom čuvanju organizma od slobodnih radikala. Pored kakaoa, naša Chocollama sadrži još dva organska sastojka, a to su: kakao buter i kokosov šećer. Simple as that? Yes.

Sirovi kakao prah Arriba Nacional

RAW

Svaka Chocollama organska čokolada je cilj na putu koji počinje od sirovog kakao zrna iz Ekvadora do zadovoljstva naših sladokusaca. Od ideje do proizvoda, pružamo vam pažljivo tretiranu i kvalitetnu čokoladu.

Chocollama organska čokolada malina

VEGAN

Prepoznajemo veganstvo ne samo kao stil života, već i kao zdrav način ishrane. U Chocollama radionici, pravimo Vegan friendly čokoladu od tri sastojka zbog kojih će vam telo biti zahvalno.

Šta kažu oni koji su je probali?

“S ozbirom na to da sam majka, trudim se da svom detetu pružim što zdraviju ishranu. Sada bez brige mogu da otvorim detetu poslasticu, koja je ujedno i zdrava.”

“Uzimanjem samo 40g crne čokolade dnevno, obezbedićete 15% dnevnog unosa magnezijuma koji je važan za oporavak misića. Chocollama zbog svojih kvalitetnih sastojaka istinski povećava prozivodnju serotonina, štiti i poboljšava cirkulaciju i doprisnosi održanju telesne težine zbog malog procenta šećera koji daje osećaj sitosti.”

Bavim se sportom dugi niz godina. Zdrav zivot podrazumeva pazljiv izbor namirnica koje unosim u svoj organizam. Zato biram Chocollamu.”

Srce Chocollama organska čokolada

Čokolada napravljena s ljubavlju